Modell för en dag

 

                   

Modell för en dag hos New Faces är ett nöje för dig som älskar att bli bra på bild. Du kan bli sminkad och stylad precis i den stil du vill och sedan fotograferad av någon av våra yrkesfotografer. Du får alla bilder från sessionen utan kostnad på CD och kanske kommer du också att se dina fina bilder på New Faces hemsida.

Hos oss är det lugnt och ostressat. Det är viktigt för oss är att du känner dig bekväm och har roligt så därför lägger vi tid på det som finns runt om. Vi sätter ingen tidspress på hur lång tid sminket får ta och hur snabbt fotograferingen ska gå. Vi räknar med att makeup och style tar ca en timme, fotografering med två-tre ombyten tar samma tid och att du kanske vill granska och skriva ut dina foton under ännu en timme. Det är vår bastanke. Önskar du en mer omfattande fotografering eller är osäker på den tid dina önskemål kan ta så svarar vi gärna på dina frågor. Det är bara att ringa.

Vin och tilltugg är väldigt tillåtet om du önskar. Be oss fixa te eller kaffe när du vill. Fråga gärna vad som finns att äta. Vi brukar ha smör, bröd och ost i och även annat gott. Allt är till och kostnadsfritt för dig.

Du får så många bilder du vill och givetvis exakt som du vill ha dem i utförande och rekvisita. Med eller utan retusch, ställda för att ge vackert fina fotokopior utskriva på fotoskrivare. Du får så många kopior du vill till schyst pris helt enkelt. Anledningen är av vi har ett timpris som inkluderar allt du önskar. Endast en låg kostnad för material kan tillkomma. Titta under fliken priser för mer info om detta.

Kläder och skor finn i stort urval hos New Faces. Det kostar inget att kolla, prova och använda dessa. De flesta i normala storlekar men både plus- och minusmodeller brukar finns. Du kan alltid hitta något kul att fotografera i eller ha som accessoar. Vi har ett 20-tal skor och ett par hyllmeter plagg i garderoberna.

Vintage foto är möjligt genom att vår skickliga makeup artist kan lägga den typen av smink och att det även finns old fashion i garderoben.

Dina egna fest- eller vardagskläder är givetvis eller kanske de du helst vill bära. Men de kan kompletteras med all möjlig rekvisita. Det finns mycket roliga tillbehör att hitta här på New Faces, allt från solfjädrar och hattar till de nyanser i färg och form som "han" kanske gillar. Du är välkommen att botanisera i våra lådor och garderober för att hitta just det som gör dina bilder unika med foton precis som du vill ha dem.

Kontakta oss för info och/eller bokning. På New Faces ser vi verkligen fram till en första kontakt som kan leda till att sminka, styla och fota dig och dina vänner. Välkommen.