Bröllop och fest, möhippa, svensexa etc

 

                   

Bröllop eller fest, låt oss ta hand om dig på din stora dag. Ska du gifta dig, ha möhippa, morgongåvan eller en högtidsfest? Vi pysslar om och gör dig vacker. Är det fler i familjen som behöver smink och hår, eller dina tärnor så fixar vi gärna dem också. Och givetvis intresserade män. Vi har erfarenhet och resurser att ta hand om bröllop och fester. Vår fotograf kan ta levande, spontana vackra bilder under förberedelser och den stora dagen. Foton som ni sedan kan njuta av tillsammans.

Fest- och jubileumsdagar hos New Faces innebär precis som ovan att vi fixar smink, hår och annat för de som så önskar. Våra fotografer som gör fina bilder på festen är antingen är Ismail, Helena eller Emma.

Möhippa är en festlig upplevelse. Det innebär kul och uppsluppen stämning vilket vi bjuder här hos New Faces. Du kan ta med vin och nötter och andra tillbehör som höjer humöret till max. Har ni med mat och tilltugg så ta gärna med bestick, tallrikar och glas. Det som finns i vårt lilla pentry är endast anpassat för vår fotograf och makeup artist. Vi tar gärna hand om era tillbehör om så önskas medan ni har olika aktiviteter på sta'n.

Svensexa är liksom en möhippa fest och hög stämning. Ta gärna med lite vin och tilltugg och ha litet kul när vi sminkar och stylar brudgummen. Välj en roligt utstyrsel bland roliga kläder, hattar, skor och piskor mm =) från vår rekvisita. New Faces ger möjligheter till en riktigt kul svensexa. Tips, kom inte överförfriskade eftersom vi gärna vill göra fina och professionella bilder.

Foto på plats eller i studio? Bröllop kan vara både en stor fotodag med mångfald och feststämning eller en mindre påkostad session med fotograf och makeup artist i fotostudio. Foto i New Faces lokaler kostar givetvis mindre än foto på plats men resultatet kommer bli stämningsfullt och vackert. Foto i kyrka och vid middag tar mer tid och kräver därmed mer. Det kan behövas studioblixtar och annan utrustning för att bilderna ska göra den stora dagen rättvisa. Det ser fotograf och assistent från New Faces till.

Arbetsgång för bröllops- eller festfoto på plats. Det är bra att ses någon vecka före och göra en genomgång samt kolla prisförslag. Det handlar ju inte bara om foto utan även om efterarbete, eventuella fotokopior i stort eller litet format mm. Kanske önskas bilder i ram eller som en bok. Det finns möjligheter till monterade tackkort. Kontakta oss för info, priser och bokning av tid. Du kan alltid en proffsig fotograf och makeup artist närvarande för foto av bröllop och fest när du bokar genom oss på New Faces.

Hör genast av dig för info eller att boka tid, med en glad hälsning från oss på New Faces.