Blandade motiv

 

                   

Surrealism, retusch eller bara en fika med dig själv. Vi gör bilder som du kan komma att älska, om det så är en retusch av ett gammalt porträtt eller ett läckert konstfoto av dig själv. Alla hjärtans dag eller rock är några motiv vi kan ta fram från foto av dig liksom med färgsatta konstverk.

Vi kan trolla med dina bilder. Förutom att ta bort damm och repor kan vi göra inkopieringar, förändra färger, lägga makeup på en fotograferad osminkad person, lägga in en person tillsammans med en annan, lägga in en storstad som bakgrund istället för en vit vägg med mera. Bara fantasin kan sätta stop för vad vi på New Faces kan göra med dina bilder.

Önskar du renovera några gamla foton? Vi kan också fixa till dina gamla foton eller digitala bilder om du vill fräscha upp dessa. Såväl bilder från album eller dia går bra. Vi redigerar dina bilder så de blir fina och damfria. Ring gärna och fråga om retuscher.

Skanna in bilder från ditt fotoalbum hos oss. Vi har maskiner, kunnande och vana för detta. Du kan lämna dina bilder lösa eller låna oss ditt album så tar vi hand om helheten. Du får sedan hjälp med önskad retusch och annan redigering av dina fotografier tills att slutprodukten blir perfekt.

Ring och boka tid nu :) Välkommen till oss!