Familjefoto för alla som vill vara med

 

                 

Föreviga dig själv med nära och kära genom New Faces familjefoto. Vill du ha en klassisk och mysig bild med din lilla bebis? Eller ett favoritmotiv med katt, hund eller häst? Kanske ett porträtt att ge bort. Då kommer du säkert ha nöje av att träffa vår fotograf och makeartist här på New Faces i Stockholm, Björkhagen.

Prinsessa eller en liten kille som spexar framför kameran. Kanske har du en liten tjej som drömt om att spela älva och varför inte göra bilder på din lilla kille när han är det busiga trollet framför kamera och fotograf? Familjefoto ger fina och roliga bilder till familjealbumet liksom fina presenter att ge bort.

Självklart hör hundar och katter till familjen. Ta med dig dina motiv så får du fina bilder i retur. Har du en fin häst så gör vi givetvis gärna fota av den i hage eller natur.

Ha en liten familjefest i studion.Läsk, kakor och godis till barnen eller bullar och glass när de ska göra familjefoto. Du gillar kanske snittar, ost och ett glas vin bättre för en avspänd stund i New Faces fotostudio. Det är bara att ta med det ni önskar. Kom gärna ihåg att ta med plasttallrikar och bestick.

Välkommen till trevligt familjefoto hos oss på New Faces.